Flagstar Bank

Flagstar Bank

This new state of the art bank, located in the retail area of the Woodward Garden Project, incorporates a new elements of design that have not been used in previous bank design and/or construction. The project uses mass glass at all entrances to office and conference room areas. The ceiling is a special metal panel system which incorporates 3 major clouds over the service center areas. A floating circular soffit coffee with matching table and seating below provides a warm and inviting waiting area. Coffee, tea and miscellaneous drink selections are also available as a service for the customer. There are no teller counters or mass glass partitions separating customer and bank representative. All services are private handled on a personal level between customer and banking representative in a secured and private area.